Hotels

Hotels in Bormio

Van alle accommodatiemogelijkheden in Bormio zijn hotels onder de vakantiegangers het populairst.
Dit omdat je in een hotel vaak alle faciliteiten vindt waar je als sportieve vakantieganger naar verlangt. Het grootste deel van de hotels is het hele jaar door geopend. De meeste hotels in Bormio liggen boven de rivier de Adda, die nabij de Zwitserse grens ontspringt en richting het Comomeer loopt. Een klein deel van de hotels in Bormio ligt daaronder.

Luxe hotels in Bormio

Bormio heeft op het gebied van luxehotels voldoende aanbod. Het bergdorp en zijn omgeving tellen enkele hotels met vier of vijf sterren die jou als gast zelfs een wellnesscentrum bieden. Hotel San Vitale en Albergo Hotel Daniela zijn daar voorbeelden van. San Vitale behoort net als het QC Terme Grand Hotel Bagni Nuovi tot de beste hotels van Bormio. In dit laatstgenoemde hotel bevindt zich één van de internationaal geroemde spa’s van Bormio.

Budgethotels voor vakantiegangers in elk seizoen

Ben je op zoek naar een budgetaccommodatie, maar verblijf je liever niet op een camping? Ook dan vind je in Bormio genoeg hotels om in te verblijven. Ook deze hotels hebben vaak vrijwel directe toegang tot de skipiste en bieden opties als een berging voor een skiuitrusting. Met je huisdier op vakantie? In een deel van de hotels worden huisdieren toegestaan, zodat je je trouwe viervoeter op enkele van de indrukwekkendste wandeltochten van je leven kunt meenemen.

Fietshotels

Bormio is een geliefde bestemming onder fietsers en op hen hebben diverse hotels zich helemaal aangepast. Fietshotels in Bormio liggen vlak bij fietsroutes en bieden de mogelijkheid om je fiets er te laten repareren. Mankeert er iets aan je fiets, dan kun je gebruikmaken van een huurfiets. In de allerbeste fietshotels in Bormio worden zelfs de maaltijden afgestemd op de behoeften van een fanatieke fietser. Vooral hotel Funivia is onder de fietsers in Bormio een begrip.