Ski’s huren / Ski verhuur

Ski’s huren in Bormio

In Bormio kan elke skiër, of hij nu beginner of vergevorderd is, de voor hem geschikte ski’s huren. De Bormio Rental skishop bevindt zich bij het onderste station van de kabelbaan. Je vindt er een compleet aanbod; ook benodigdheden voor freestyle skiërs en voor de kleinste wintersportertjes zijn er aanwezig. Een helm en skistokken zijn altijd inclusief. De ski’s worden op basis van de verschillende niveaus in de categorieën professional, platina, goud, zilver, brons en junior ingedeeld.

Snelle en professionele skiservice

Zeker wanneer je intensief skiet, kan het zijn dat de lange latten af en toe wat onderhoud nodig hebben. In Bormio kun je rekenen op een kwalitatief hoogwaardige skiservice. Waxen, het slijpen van de randen en basisreparaties worden hier snel en professioneel voor je uitgevoerd. Daarbij maakt men gebruik van machines van Wintersteiger, een fabrikant die al sinds de jaren vijftig een leidende positie op dit gebied heeft.

De prijzen voor skiverhuur

Veel mensen kiezen ervoor om een weekje voor een skivakantie in Bormio uit te trekken. Vaak betekent dit vijf skidagen. Voor het huren van ski’s inclusief skistokken en helm betaal je voor de categorie zilver (beginners en lichtgevorderden) in het seizoen 2020/2021 €70,-. Een bronzen pakket kost €50,-, terwijl een platina pakket €120,- kost. De vijfdaagse huurprijs van skischoenen varieert van €22,- tot €90,-, wederom categorieafhankelijk. Boek je alle benodigdheden in één pakket, dan ontvang je korting.

Nooit meer sjouwen dankzij het skidepot

Geen zin om je skispullen vanaf je accommodatie naar de piste te sjouwen? In Bormio hebben ze daar een handige oplossing voor: het skidepot Bormio 2000. De geventileerde en verwarmde kluisjes bevinden zich direct aan de piste. Je kunt je spullen er ’s avonds na het skiën achterlaten zonder je over hun veiligheid zorgen te maken. Je skipas doet dienst als sleutel. Een tweepersoonskluisje voor vijf dagen kost €45,-. Voor een vijfpersoonskluis betaal je €76,-.